Europa Beach - Analipsi - Kelet-Kréta, Heraklion régió (2018.05.18-26.)

Analipsi falucska 20 km-re fekszik Herakliontól keletre, és a Krisztus felemelkedésének temploma után kapta nevét. Az Aposelemi szudok által táplált termékeny völgyben található. Itt is főként olajfaligetek termesztésével foglalkoznak.

Analipsi kevésbé fejlett és zsúfolt turisztikai szempontból, mint a környék többi üdülőhelye. Kedvelt célpontja a nyugalomra vágyóknak, hiszen a hely békés és csendes. Homokos strandok és sziklás partszakaszok váltják egymást. A víz nem mély, de a hullámok gyakoriak a nyári hónapokban.

Europa Beach az utolsó üdülőhely Analipsi felől a tengerparton, mivel az Aposelemi folyója elzárja a további utat. Ennek ellenére a közlekedés jól szervezett, a szállás és az ellátás nagyon jó. A szálloda és a parton lévő ügynökségek számtalan programot és autókölcsönzést biztosítanak a sziget felfedezésére. Az Europa Beach Hotel kellemes pihenést nyújt több medencéjével, a nyugodt környezetével és a szállásadók által szervezett programokkal.

Google,     cretanbeaches.com - Analipsi Beach ,     Europa Beach Hotel, Kréta

© 1995- Szabó Zsuzsa All Rights Reserved Fotókat Szabó Zsuzsa készítette. További túrafotók és külföldi albumok. Kapcsolat